Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hapjes:

Voor iedere gelegenheid hebben wij het juiste hapje. Onze hapjes worden met liefde en passie gemaakt. Ieder hapje is een feest op zich!
Meer informatie

Walking Dinner:

Een diner waarbij uw gasten niet aan tafel blijven maar gezellig en informeel kleine hapjes gepresenteerd krijgen die staand gegeten worden. Dit walking diner maakt van alle hapjes tezamen een volledig diner.
Meer informatie

Buffetten:

Voor grotere gezelschappen is een buffet een goede oplossing. Hierin zijn natuurlijk alle variaties mogelijk, zolang kwaliteit maar op de eerste plaats komt. Of het nu gaat om een Italiaans buffet met authentieke specialiteiten of een huzarensalade die huisgemaakt is volgens oma’s recept.
Meer informatie

Kookservice:

U wilt liever bij uw gasten aan tafel blijven en niet de hele avond in de keuken staan? Zorg voor uw eigen kok in huis! Bepaal zelf de sfeer en ambiance waarin u wilt verkeren, met uw eigen gasten en tafelindeling, maar met de full-service als in een restaurant.

Paul kookt een “Silverlicious” diner in uw keuken wij verzorgen de bediening. U hoeft dan alleen nog maar te genieten in u eigen huiskamer restaurant. Niet onbelangrijk…en aan het einde van de avond is alles schoon!
Meer informatie

Halffabricaten:

U kookt graag zelf voor vrienden maar heeft niet de tijd om alle boodschappen en voorbereidingen zelf te doen? Wij bieden u de service om halffabricaten te leveren zodat u toch een “zelfgemaakt” diner kunt serveren. Klik hier voor verder info.
Meer informatie

Party Service:

Wilt u een feest organiseren? Ook dan bent u bij Silverlicious aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw partij. Dit kan zijn van bediening, de keuze van diner of buffet, de aankleding van de ruimte tot de muziek.. alles is mogelijk. Omdat iedereen anders is, en iedere gelegenheid uniek, maken wij dit altijd op maat.

En natuurlijk voor alle invullingen van uw partij die hier niet bij staan!

Rent a chef:

Heeft u een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur maar u weet niet wat er mogelijk is? Dan komt Silverlicious u een “eigen keuken workshop” geven bij u thuis of stel uw eigen kookclub samen en kook onder leiding van Paul een eigen diner thuis. In uw eigen keuken samen met vrienden of familie koken staat voor gezelligheid. Na het koken gezellig aan uw eigen tafel de kookkunsten van uw familie en vrienden keuren. U zult versteld staan van de talenten van uw familie! Het thema van een kookworkshop kan in overleg bepaald worden. Ook staan wij open voor Uw suggesties en wensen.

Meer informatie