Buffetten

Buffetten zijn ideaal voor grotere groepen, op welke locatie dan ook.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een Italiaans buffet. Uiteraard is er veel meer mogelijk, graag maken wij dan ook een offerte op maat.  Buffetten serveren wij vanaf 15 personen.

Italiaans themabuffet

Koud
Antipasto buffet met diverse soorten authentieke Italiaanse worstsoorten zoals Mortadella, Coppa di Parma en salami.Vitello tonnato, funghi misto met knoflook olie, gemarineerde gamberetti, gemarineerde olijven, rucola sla met gegrilde groenten, gemarineerde tomaten, octopus salade met venkel en olijven, salade caprese van verse mozzarella met de mooiste tomaten. Pastasalade (penne) met garnaaltjes, tomaat, kleine taggiasche olijven, haricots verts en bieslook. Alles geserveerd met foccacia, ciabatta en olijfolie op tafel

Warm
Scalopina marsala, gegrilde botervis met citroensaus. Oven geroosterde aardappeltjes met rozemarijn, olijf olie en pasta “aglio e olio”. Op basis van het seizoensaanbod op de markt kiezen wij steeds voor een selectie van bij het hoofdgerecht passende bijgerechten in de vorm van warme groente en salades.

Dessert
Tiramisu, chocolade truffels, panna cotta, citroensorbet en een mooi assortiment Italiaanse kazen met brood.

Extra items (als aanvulling op buffet)
Ravioli met ricotta en spinazie geserveerd met tomatensaus
Ravioli met paddenstoelen en truffeltapenade
Gebraden scharrelkip met citroen, salie, tijm en knoflook