Halffabricaten

Met alle zorg doen wij de voorbereidingen in onze keuken en leveren u het diner op een afgesproken tijdstip. Wij maken de gerechten zo, dat u ze als een bouwpakket in elkaar zet. Koken is dan niet meer dan de juiste ingrediënten, op de juiste manier, in de juiste volgorde samenbrengen. Geen zorgen om de boodschappen, voorbereiding en hoeveelheden. U heeft dan ook net die lekkere dressing of mooie saus die normaal alleen in restaurants op uw bord komt.

Gerechten uit de halffabricaten serie zijn zo divers en afhankelijk van uw wensen en uw kookniveau, dat wij deze graag in een persoonlijk gesprek met u bespreken. Op deze manier nemen wij de zorgen en planning van u over en kunt toch een heerlijk diner op tafel zetten. Zelfs iemand die bijna niet kan koken moet met onze voorbereiding toch een leuk diner kunnen maken, terwijl de gevorderde kok net dat beetje extra heeft om er weer iets speciaals van te maken. Een beetje van mezelf en een beetje Silverlicious…

Ook hier kunnen we rekening houden met diëten.

Voorbeeld van een kookpakket:

Carpaccio van runderhaas met kleine salade van wilde Italiaanse rucola, pijnboonpitten, olijventapenade en een kaaskletskopje van old Amsterdam.

Dit favoriete gerecht brengen wij u als volgt: de carpaccio dun en vers gesneden per portie, de garnituren en dressing apart. De gebruiksaanwijzing met wanneer, wat en hoeveel bij elkaar te doen en tips om ook de presentatie van een restaurant te hebben.

Alsof u een recept uit een kookboek uitzoekt!