Kok aan huis
Ondanks de maatregelen is er nog steeds de mogelijkheid om het restaurant thuis te maken. U mag namelijk twee gasten uitnodigen, of met uw eigen gezin eten. Wij komen al vanaf vier personen.
Wij maken het restaurant thuis en zorgen voor alles. Het enige wat wij nodig hebben is een keuken met standaard keukenapparatuur. Wij nemen ons eigen servies en keukenmaterialen mee en zorgen ook voor de vuile vaat. Op het einde van de avond is alles weer schoon en opgeruimd. U kiest vooraf één menu en u bepaalt zelf of u het diner zelf afmaakt of dat Paul bij u in de keuken het diner kookt en serveert. Wij leveren de menu’s zo ver mogelijk voorbereid, de voorgerechten en desserts leveren we op bord en de warme gerechten in ovenschaaltjes.
Veel gehoorde commentaren:
“Beter en intiemer dan in een restaurant”
” We hebben eigenlijk niet gemerkt dat hij er was”
Voor een sfeerimpressie klik op de foto’s om ze te vergroten en te bladeren.
U kunt (vooraf) de keuze maken voor één menu uit onderstaande gerechten:
Voorgerechten
Vitello tonnato, rose gebakken kalfsmuis met kort gegrilde tonijn en tonijnmayonaise.
Parmaham met structuren van meloen en parels van aceto Balsamico
Salade riche met verse kreeft, Hollandse garnalen en gamba’s + € 6,50
Kort gegrilde tonijn met wasabi mayonaise, zeewier en beukenzwammetjes afgeblust met sojasaus
Carpaccio van runderhaas met rucola, Parmezaan en olijventapenade van ardoino olijven
Rundertartaar met een zachte creme van ei geserveerd met ganzenlever en truffel mayonaise
Groene asperges uit de oven, gepofte cherry tomaatjes en zachte crème van aubergine
Halve kreeft met citroenmayonaise en een kleine salade van roseval aardappel +€ 11,50
Soepen
Heldere venkelbouillon met Pernod en grijze garnaaltjes
Paprikasoep met rendang en boontjes
Lichtgebonden kreeftensoep met cognac + € 2,50
Heldere tomatenbouillon met zeetong en basilicum
Tussengerechten
Grietfilet onder een dun aardappel galette met een hachis van Shi-i-take + € 3,50
Gebakken heilbot filet op een bedje van gekonfijte zuurkool en cantharellen.
Grote gamba’s van de grill met knoflookolie en gegrild brood geserveerd
Risotto met eekhoorntjesbrood, Parmezaan en een kaaskletskop
Coquille omwikkeld met gamba’s en geserveerd met een Proseccoschuim
Hoofdgerecht
Tournedos met gepofte groenten uit de oven en truffelsaus
Kalfshaas met melanzane Parmigiano( aubergine gepaneerd met Parmezaan) geserveerd met een tomatensaus met olijven uit taggia
Lams carré ingestoken met knoflook en geserveerd met een krans van tomaat en courgette
Kabeljauw onder een kruidenkorst met zachte mosterd saus
Spies van grote gamba’s met een licht pikante tomatensaus
Dorade filet op een inktzwarte risotto met saffraansaus
Dessert
Kokosmousse met witte chocolade en mango
Crêpes Suzette
Huisgemaakte Tiramisu
Chocolade dessert met diverse bereidingen van chocolade
Kaasplateau van diverse binnenlandse en buitenlandse kazen + € 2,50
De prijzen zijn als volgt:
3 gangen € 38,50 wijnarrangement is + €21,50 per persoon.
4 gangen € 45,50 wijnarrangement is + €25,50 per persoon.
5 gangen € 52,50 wijnarrangement is + €27,50 per persoon.
Kok per uur (inclusief opbouw en opruimen) € 38,50