Kok aan huis

Ondanks de maatregelen is er nog steeds de mogelijkheid om het restaurant thuis te maken. U mag namelijk twee gasten uitnodigen.

Wij maken het restaurant thuis en zorgen voor alles. Het enige wat wij nodig hebben is een keuken met standaard keukenapparatuur. Wij nemen ons eigen servies en keukenmaterialen mee en zorgen ook voor de vuile vaat. Op het einde van de avond is alles weer schoon en opgeruimd. U kiest vooraf één menu en u bepaalt zelf of u het diner zelf afmaakt of dat Paul bij u in de keuken het diner kookt en serveert.

Veel gehoorde commentaren:

Beter en intiemer dan in een restaurant”

” We hebben eigenlijk niet gemerkt dat hij er was”

Voor een sfeerimpressie klik op de foto’s om ze te vergroten en te bladeren.
 

U kunt (vooraf) de keuze maken voor één menu uit onderstaande gerechten:

Voorgerechten

Vitello tonnato, rose gebakken kalfsmuis met kort gegrilde tonijn en tonijnmayonaise.

Parmaham met structuren van meloen en parels van aceto Balsamico

Salade riche met verse kreeft, Hollandse garnalen en gamba’s + € 3,50

Kort gegrilde tonijn met wasabi mayonaise, zeewier en beukenzwammetjes afgeblust met sojasaus

Carpaccio van runderhaas met rucola, Parmezaan en olijventapenade van ardoino olijven

Rundertartaar met een zachte creme van ei geserveerd met ganzenlever en truffel mayonaise

Groene asperges uit de oven, gepofte cherry tomaatjes en zachte crème van aubergine

Halve kreeft met citroenmayonaise en een kleine salade van roseval aardappel +€ 9,50

Soepen

Heldere venkelbouillon met Pernod en grijze garnaaltjes

Paprikasoep met rendang en boontjes

Lichtgebonden kreeftensoep met cognac

Heldere tomatenbouillon met zeetong en basilicum

Tussengerechten

Grietfilet onder een dun aardappel galette met een hachis van Shi-i-take

Gebakken heilbot filet op een bedje van gekonfijte zuurkool en cantharellen.

Grote gamba’s van de grill met knoflookolie en gegrild brood geserveerd

Risotto met eekhoorntjesbrood, Parmezaan en een kaaskletskop

Coquille omwikkeld met gamba’s en geserveerd met een Proseccoschuim

Hoofdgerecht

Tournedos met gepofte groenten uit de oven en truffelsaus

Kalfshaas met melanzane Parmigiano( aubergine gepaneerd met Parmezaan) geserveerd met een tomatensaus met olijven uit taggia

Lams carré ingestoken met knoflook en geserveerd met een krans van tomaat en courgette

Kabeljauw onder een kruidenkorst met zachte mosterd saus

Spies van grote gamba’s met een licht pikante tomatensaus

Dorade filet op een inktzwarte risotto met saffraansaus

Dessert

Kokosmousse met witte chocolade en mango

Crêpes Suzette

Huisgemaakte Tiramisu

Chocolade dessert met diverse bereidingen van chocolade

Kaasplateau van diverse binnenlandse en buitenlandse kazen + € 2,50

De prijzen zijn als volgt:

3 gangen € 37,50   wijnarrangement is  + €19,50 per persoon.

4 gangen € 44,50  wijnarrangement is  + €24,50 per persoon.

5 gangen € 51,50  wijnarrangement is  + €26,50 per persoon.

Kok per uur (inclusief opbouw en opruimen) € 32,95