Kerst 2018

Zoals al vele jaren kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van de kerstmenu’s van Silverlicious.

Echter, de opzet is iets anders. Dit jaar kiest u zelf het aantal gangen dat u wenst (bijvoorbeeld: voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert). Hierin bent u niet meer gebonden aan een aantal gangen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid een keuze te maken uit onze saladebar. U geeft het aantal personen hiervoor, vooraf aan ons door en u kunt ter plekke de salades opscheppen. De salades hebben hierin plaats gemaakt voor warme groenten bij het menu.

De bouwpakketten kunnen worden afgehaald tussen 14.00 uur en 16.00 uur op 24, 25 en 26 december.

Graag willen wij u vragen om de keuzes te beperken tot maximaal 2 verschillende gerechten per gang.


Menu

Voorgerechten

Carpaccio van runderhaas met truffel mayonaise en Parmezaanse kaas

Parmaham met vijgen, ingelegd in siroop van rode wijn en oude Aceto Balsamico. Geserveerd met mozzarella en ingemaakte rode ui

Kort gegrilde rode tonijn met ingelegde komkommer, rettich, wasabi crème en beukenzwammen afgeblust met sojasaus

 Soepen

Cappuccino van runderbouillon met een schuim van selderij en truffel en een garnituur van Charlotte aardappel

Licht gebonden wildsoep met paddenstoelen

Witlofsoep met een gegrild broodsoldaatje met mousse van blauwschimmel en geroosterde amandelen en gerookte forel

Tussengerechten

Hazenpeper met cantharellen geserveerd met een bladerdeeg crouton

Coquille omwikkeld met gamba in roomboter gegaard met zwarte pasta, kroepoek van saffraan en een parel van basilicum

Tompouce van zalmmousseline met een topping van geitenkaas, macadamia’s en rode biet

Hoofdgerechten

Tournedos met gepofte groenten en saus naar keuze (rode wijnsaus met spekjes-, Stroganoff- , champignon- of truffelsaus)

Herten rug filet met saus van rode port aardappelgalette en rode kool

Heilbot met gekonfijte zuurkool, cantharellen en een beurre blanc met truffel

Nagerechten

Schwarzwalder Torte van Red Velvet cake met witte chocolade, Amarena kersen en kirsch

Chocoladedessert met mousse van Ruby chocolade, gelei van framboos en een sponge cakeje van yoghurt geserveerd in een kerstbol met warme chocoladesaus  + € 2,50

Crêpes Suzette, flensjes met sinaasappel karamelsaus en mousse van bloedsinaasappel

Wijzigen voorbehouden i.v.m. verse aanvoer van producten.


Prijzen

Diners

3 gangen diner met voorgerecht-hoofd en dessert € 28,50 p.p.
4 gangen diner met soep als tussengerecht: € 32,50 p.p.
4 gangen diner met warm tussengerecht € 35,95 p.p.
5 gangen diner met soep en 1 tussengerecht € 38,95 p.p.
5 gangen diner met 2 tussengerechten € 42,50 p.p.

Salades

Andere jaren serveerden wij groenten apart bij de hoofdgerechten. Nu heeft ieder gerecht zijn eigen groenten garnituurt en heeft u de keuze om er salades bij te bestellen bestellen. De salades bestaan uit 5 verschillende verse salades:

  • Spaghetti van courgette met tomaat tapenade
  • Artisjokkensalade met olijven, rode ui en gemarineerde tomaten
  • Salade van gegrilde groenten met rucola
  • Champignonsalade met groene boontjes en zwarte linzen
  • Venkelsalade met sinaasappel en citroendressing

Prijs per persoon € 5,50 (minimaal 2 personen).


Bestellijst

  • Algemene gegevens

  • Kerstmenu 2018

    Vul in de lege velden de gewenste aantallen in per gang en gerecht.
  • Voorgerechten

  • Soepen

  • Tussengerechten

  • Hoofdgerechten

  • Rode wijnStroganoffChampignonTruffel 
    Nieuwe rij toevoegen
  • Salades

  • Nagerechten

  • Extra's

  • Heeft u niet voldoende servies? Dan kunt u dit er voor € 2,00 per persoon bij huren.
  • Hier kunt u opmerkingen invullen. Voor vragen kunt u beter bellen of apart mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.