Enkele van onze referenties

Bruiloft Annelies & David

Dag Paul, Laury en alle super gemotiveerde obers bij Silverlicious ,

Wij willen jullie allemaal, stuk voor stuk bedanken voor de super vlotte en geslaagde catering. Jullie hebben bijgedragen tot een ongelooflijk feest en vooral gemaakt dat bruid en bruidegom zich zonder zorgen in het feest hebben kunnen storten.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik heb zeer mooie complimenten gekregen over jullie allemaal.

Enkele voorbeelden:
“zeer oprecht vriendelijke mensen”
“nog nooit zo’n vlotte overgangen gezien zonder storen, het feest kon gewoon doorgaan”
“waar hebben jullie die vandaan, super organisatie”
“heerlijke wijnen met een zeer aangename bediening”
“heerlijk eten en zo vééél”

Kortom duizend maal dank,

Annelies en David oftewel meneer en mevrouw Raa

Familie Nies-Wulms

Het eten was méér dan voortreffelijk. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen bij andere mensen.
Super gedaan! Het heeft heerlijk gesmaakt en zag er ook geweldig uit qua presentatie!!! TOP!!!

Familie Marijnissen

Jullie hebben onze familie en vrienden een fijne middag bezorgd.
Het eten en de bediening was goed, maar we hadden ook niet anders verwacht.
De wijze waarop jullie zelfs de kleinkinderen hebben vermaakt was geweldig.
Ze mochten zelf hun eten klaarmaken en ook nog helpen in de bediening.
Ook dat was voor ons een grote zorg minder.
Normaal is het erg druk als je zelf  feest hebt, nu hebben jullie deze zorg weggenomen.
Zo konden wij ook van het feest genieten.
Zo was het vieren van de 70e verjaardag van Erni een gezellige ontspannen gebeurtenis.

Met nog veel dank verblijven wij

Bert en Erni Marijnissen

Uvon Limburg

Op 21 november hebben wij bij Inovamedia een lezing gehad over Social Media. Wat is social media en wat kun je er mee. Duidelijk was dat iedere ondernemer zelf moet ervaren of dit een meerwaarde voor zijn of haar bedrijf is of niet. Social media kost tijd en je moet je er ook een beetje in verdiepen, wil het succesvol zijn. Onder het genot van een heerlijk Italiaans buffet van Silverlicious hebben we de avond afgesloten.

http://uvonlimburg.nl/

Fam. Verkooijen

Something completely different, but what I really would like to share and promote: the home cook from Silverlicious.

Lees op deze blog de volledige referentie:

http://joelleverkooijen.blogspot.nl/

Sanne en Bart

Op 25-5 mei  zijn wij getrouwd. Een aantal zaken vonden wij zeer belangrijk voor deze dag: Mooi weer en lekker en voldoende eten en drinken. Al deze zaken waren meer dan perfect op onze bruiloft en het eten was voortreffelijk! We wilden geen buffet omdat dan een onrustige situatie tijdens het eten ontstaat. Silverlicious kwam hierop met het geweldige idee om al het eten op de tafels te zetten en dat iedereen de schalen door moest geven. Dit gaf het gevoel van met één grote familie aan tafel zitten. Ook gaf het leuke situatie’s zoals volle schalen krijgen en lege schalen teruggeven.  Onze gasten waren net als wij razend enthousiast over het eten en praten er nu nog over.

De hapjes die ’s avonds geserveerd werden waren stuk voor stuk (en het waren er aardig wat voor 120 gasten) perfect opgemaakt en smaakte heerlijk!

Mede dankzij Silverlicious is onze trouwdag zo onbeschrijflijk mooi geworden. Bedankt!

Groeten Bart & Sanne Emans – Oostendorp

Nico, Danielle,Joost en Babette

nogmaals complimenten voor het heerlijke etentje en de bediening. Het was echt een geweldige avond en wij hebben er allemaal van genoten. Geen omkijken naar de vaat, alles tot in de puntjes verzorgt, heerlijk eten en drinken . Wat wil je nog meer.
We gaan jullie zeker aanbevelen en mochten we in de toekomst weer iets plannen dan zullen we zeker contact met jullie opnemen.

Nogmaals het was heerlijk,

groetjes
Nico, Danielle, Joost en Babette

Peter Sloots – ‘t Genderdal

Al 3 keer Silverlicious zien koken, serveren en gasten vermaken en verblijden. In drie totaal verschillende gezelschappen en menu’s, steeds verrassend en smaakvol. Het is een feestje om ze in huis te hebben, ze passen zichzelf goed aan, niet storend voor het gezelschap en zijn eigenlijk niet ook weer niet aanwezig.. Ze koken de menu’s na zeer goed overleg met de opdrachtgever en komen dan tot een mooi menu. Zoals ze binnenkomen, vertrekken ze ook weer….schoon opgeruimd…geweldig!! Een goed op elkaar ingewerkt team die weten waar ze het over hebben, goede voorbereiding is er altijd getroffen, aan alles wordt gedacht… Ze zijn een plaatje in het opmaken van borden en alles wat er omheen draait..

Bescheiden…en dat siert altijd de mens!! Ga zo door..

Stichting MOZON

Op maandag 10 oktober organiseerde stichting MOZON (Montessori-onderwijs Zuidoost Nederland) een startbijeenkomst, waarbij bestuur, leden Raad van Toezicht en Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad, directies en stafmedewerkers van het bestuursbureau aanwezig waren.

Voor een hapje en een drankje werd Silverlicious gevraagd om een buffet te verzorgen. Er werd gekozen voor een Hollands buffet. De aanwezigen hebben dit buffet met smaak tot zich genomen en genoten van de uiteenlopende gerechten. Het smaakte niet alleen voortreffelijk, ook de opmaak van de gerechten en de uitnodigende geuren droegen bij aan een zeer geslaagde bijeenkomst. De aanwezigen tafelden nog lang na, genietend van een hapje en een drankje. Zeker een aanrader wanneer er wat te organiseren valt en men de inwendige mens daarbij niet wil vergeten. Silverlicious, bedankt!!

Fam. ’t Hart

We zijn inmiddels  ruim twee weken na de kerstdagen.  Maar nog steeds praten wij thuis over het geweldige kerstdiner waarvan wij met onze familie bij Frien en Sabina hebben genoten.  Hetgeen ons daar met jullie hulp werd voorgeschoteld was oogverblindend, en onbeschrijfelijk lekker. De beef Wellington was prachtig verpakt in een mooi deegjasje.  Zoals jullie inmiddels ook al hebben begrepen van Sabina en Frien hebben we ons dan ook  niet ingehouden, en is alles tot en met de laatste kruimel deeg op gegaan.

Wij zullen zeker aan een ieder die het wil horen jullie naam verkondigen. Wij wensen jullie veel succes met het verder uitbouwen van jullie bedrijf. Aan de kwaliteit zal het zeker niet liggen .

Gr. Monique en Leo ‘t Hart

Make Tech Platform

Bedankt voor het buffet van gister – het was voortreffelijk, iedereen
was unaniem.

John Huizing

Voor Silver | Advocaten in Waalwijk

Wij verzorgden de catering van hun evenement “ Verliezen doe je zo…”. Advocaat Joost Papeveld: ”We waren zeer onder de indruk van de professionele wijze waarop Silverlicious de culinaire kant van ons evenement in de steigers heeft gezet. We hebben later van onze gasten teruggehoord dat zij genoten hebben van de originele en smakelijke hapjes. We kijken terug op een geslaagde dag en willen Silverlicious daar graag voor bedanken.”