Koken in eigen keuken! Rent a chef!

 

Heeft u een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur maar u weet niet wat er mogelijk is? Dan komt Silverlicious u een “eigen keuken workshop” geven bij u thuis. Vaak gaan mensen op kookles in een volledig uitgeruste professionele keuken. Eenmaal thuis rijst het probleem dat thuis koken toch anders is dan in een professionele keuken. De ruimte en vele professionele apparatuur is dan niet beschikbaar. Ook is het vaak dat u enkel een gang per menu maakt maar nooit het hele menu. Graag laten wij u zien wat er met planning en gerechtkeuze uit uw eigen keuken kan komen.

Een “eigen keuken workshop” zal dan ook bestaan uit een kleine groep van uw eigen familie en/of kennissen en aangepast aan uw eigen niveau

 

De “eigen keuken workshop” bestaat uit het volgende:

  • Een eerste gesprek waarin we samen bepalen wat de wensen zijn en wat er gekookt gaat worden.
  • Eén workshop duurt ± 4uur.
  • Uitgebreide uitleg apparatuur, receptuur, technieken,
  • ingrediënten van een 3 of 4 gangen menu.
  • Gezamenlijk koken onder toezicht van Paul.
  • Tijdens het koken ontvangt u aanwijzigingen over producten, materialen en basistechnieken.
  • Er wordt uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten gewerkt.
  • Altijd Seizoensgebonden.
  • Na de ‘mise en place’ gaan we aan tafel en geeft elk groepje zijn/haar gerecht door.
  • Ervaringen worden met elkaar gedeeld smaken, texturen, geuren en presentatie.
  • Alles onder het genot van heerlijke (bijpassende) wijnen. Eventueel door ons verzorgd.
  • Indien gewenst een eigen gekozen thema, alles afgestemd op het gewenste niveau.
  • Achteraf ontvangt u de receptuur, zodat u thuis nog eens aan de slag kunt.
  • Dit alles in uw eigen vertrouwde omgeving met
  • goede vrienden en/of kennissen!

 

De kosten om uw eigen kookatelier te maken zijn:

Op maandag t/m donderdag vanaf € 55,00 per persoon en vanaf 6 personen (exclusief drank).

Op vrijdag t/m zondag vanaf € 65,00

Bijpassend wijnarrangement € 20,50 per persoon

 

 

Kookworkshop thuis:

 

Stel uw eigen kookclub samen en kook onder leiding van Paul een eigen diner thuis. In uw eigen keuken samen met vrienden of familie koken staat voor gezelligheid. Na het koken gezellig aan uw eigen tafel de kookkunsten van uw familie en vrienden keuren. U zult versteld staan van de talenten van uw familie! Het thema van een kookworkshop kan in overleg bepaald worden. Ook staan wij open voor Uw suggesties en wensen.

 

Voor de gevorderde koks verzorgen wij “masterclasses” thuis. Zo is er bijvoorbeeld een masterclass pasta maken; luxe hapjes voor de borrel; desserts en brood maken

In deze masterclass gaan we verder in op de basis en vanuit hier de mogelijkheden om te verrassen met uw eigen fantasie.

 

De “kookclub thuis” bestaat uit het volgende:

 

  • Een eerste gesprek waarin we samen bepalen wat de wensen zijn en wat er gekookt gaat worden.
  • Eén workshop duurt ± 5 uur.
  • Uitgebreide uitleg receptuur, technieken,
  • ingrediënten van een 3 of 4 gangen menu.
  • Gezamenlijk koken in groepen onder toezicht van Paul.
  • Tijdens het koken ontvangt u aanwijzigingen over  producten, materialen en basistechnieken.
  • Er wordt uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten gewerkt.
  • Altijd Seizoensgebonden.
  • Na de ‘mise en place’ gaan we aan tafel en geeft elk groepje zijn/haar gerecht door.
  • Ervaringen worden met elkaar gedeeld smaken, texturen, geuren en presentatie.
  • Alles onder het genot van heerlijke (bijpassende) wijnen. Eventueel door ons

verzorgd.

  • Indien gewenst een eigen gekozen thema, alles afgestemd op het gewenste niveau.
  • Achteraf ontvangt u de receptuur, zodat u thuis nog eens aan de slag kunt.
  • Dit alles in uw eigen vertrouwde omgeving met goede vrienden en/of kennissen!

 

De kosten om uw eigen kookatelier te maken zijn:

Op maandag t/m donderdag vanaf € 60,00 per persoon en vanaf 6 personen (exclusief drank).

Op vrijdag t/m zondag vanaf € 70,00

Bijpassend wijnarrangement € 20,50 per persoon

 

Voorbeelden van Masterclasses zijn:

 

  • Italiaans koken
  • Seizoensworkshop zoals asperges, bbq, wild en kerst
  • Tapas
  • Pasta’s maken
  • Amuse
  • Back to basic. De grondbeginselen van brood, pasta en desserts.